Programma
SH04 Polly 0575 POSTERVERSION

PJ Harvey

PJ Harvey

vrijdag 6 oktober 2023

vrijdag 6 oktober 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 20:00

Er vinden twee optredens plaats van PJ Harvey: op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober. Dit programma is uitverkocht. Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Vanaf het begin van haar carrière heeft het werk van PJ Harvey de aandacht weten te trekken. Als multi-instrumentalist is ze in de eerste plaats zangeres, gitariste en pianiste. Haar oeuvre bevat negen studioalbums en samenwerkingen met een breed scala aan muzikanten, waaronder Thom Yorke, Nick Cave, Josh Homme, Mark Lanegan en Sparklehorse. Ze heeft uitgebreide soundtracks gecomponeerd voor film, televisie en toneel. Haar onderscheidingen omvatten een MBE voor diensten aan muziek en een eredoctoraat in muziek aan Goldsmiths College. Ze is de enige artiest die twee keer de Mercury Music Prize heeft gewonnen, naast acht Brit Award-nominaties, zeven Grammy Award-nominaties en nog twee Mercury Prize-nominaties. Haar nieuwe werk 'I Inside The Old Year Dying' wordt het eerste album in zes jaar tijd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • PJ Harvey

PJ Harvey

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma