Programma
Perfumegenius

Perfume Genius

Perfume Genius

dinsdag 13 juni 2017

dinsdag 13 juni 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.

Mike Hadreas, alias Perfume Genius, is een gevoelige jongeman uit Seattle. Met uiterst breekbare pianoliedjes confronteert Hadreas zijn luisteraar met een aangrijpend verleden waarin de jonge twintiger worstelde met misbruik, verlies en verslavingen. Op 5 mei verschijnt via Matador Records het album 'No Shape', de opvolger van het uit 2014 afkomstige 'Too Bright'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Perfume Genius
Perfumegenius

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma