Programma
Ethel Cain persfoto crop kopie

Ethel Cain + Teethe

Ethel Cain + Teethe

Tuesday 4 June

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 23,00

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Ethel Cain is een fictioneel personage gecreëerd door de Amerikaanse singer-songwriter Hayden Anhedönia. Ze is opgegroeid in het conservatieve zuidelijke deel van de Verenigde Staten, in Florida en Alabama. Ethel Cain maakt donkere, melancholische dreampop met veel Southern Gothic-invloeden. Hayden, zelf afkomstig uit een strenggelovig Protestants gezin, identificeert zich met Cain, die zoals wordt bezongen in haar muziek een tumultueus leven leidt vol armoede, drugsmisbruik en huiselijk geweld. Ondanks de gelijkenissen benadrukt Anhedönia dat zij en Cain verschillend zijn. Ook Hayden's persoonlijke worstelingen komen aan bod in haar muziek, van de ontdekking van haar identiteit als transvrouw tot haar internationale doorbraak als muzikant. Na een razendsnel uitverkocht concert in Bitterzoet in 2022 en een show op Down The Rabbit Hole 2023 komt Ethel Cain in 2024 terug naar Paradiso voor een concert in de Grote Zaal in het kader van haar 'Childish Behaviour' Tour. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ethel Cain
Ethel Cain

Ethel Cain

American Teenager

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma