Programma
Paul weller

Paul Weller

Paul Weller

Thursday 2 June 2022

Thursday 2 June 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is afgelast. Ticketkopers ontvangen via e-mail informatie over het retourneren van hun tickets. Het statement vanuit Paul Weller is als volgt:

"Due to the ongoing Covid restrictions across Europe, it’s with huge disappointment and sadness that we will have to cancel our European shows in May (list dates). Paul and the band are devastated and it was an incredibly difficult decision to have to make.  For all ticketing information including refunds, please go back to your original point of purchase.” 

Paul Weller maakte in de jaren zeventig furore met The Jam, in de jaren tachtig met The Style Council en in de jaren negentig als soloartiest. In Groot-Brittannië wordt hij gezien als een van de meest invloedrijke artiesten en werd hij door de Britpopgeneratie gekroond tot ‘The Modfather’. Als soloartiest scoorde hij grote hits ‘Wildwood’, ‘You Do Something To Me’ en ‘The Changing Man’ en nam reeds veertien studioalbums op. De laatste is 'True Meanings' uit 2018, waarop Noel Gallagher en Lucy Rose meespelen. Dit jaar bracht Weller het livealbum 'Other Aspects, Live at the Royal Festival Hall' uit. In Paradiso staat hij met voltallige band op het podium.

Line-up

Grote Zaal

  • Paul Weller

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma