Programma
Photo Feb 21 3 10 29 PM

Oddisee

Oddisee

maandag 1 mei 2023

maandag 1 mei 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 13 september 2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Amir Elkhalifa, ook wel Oddisee, is een rapper en producer. Gedurende zijn opvoeding tussen Washington D.C. en Maryland werd hij getuige van onbetwistbare ongelijkheid. Als antwoord trekt Oddisee met zijn tracks nu overtuigend en openhartig de menselijke aard in twijfel, ondersteund door zijn productie waarmee hij elementen vanuit jazz, funk en go-go in een hiphop jasje steekt.

Elkhalifa heeft er daarbij voor gekozen om een minder bewandeld pad te nemen door zijn muziek compleet zelfstandig te produceren en uit te brengen. Een consistente stroming aan projecten, waarvan 'Odd Cure' uit 2020 de meest recente, zorgde voor internationale erkenning en miljoenen streams. Met nieuwe muziek en een wereldtour onderweg zorgt Oddisee ervoor dat de wereld hem niet zal vergeten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Oddisee
Oddisee

Oddisee

Your Grew Up

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma