Photo Feb 21 3 10 29 PM

Oddisee

Oddisee

Monday 1 May 2023

Monday 1 May 2023

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Amir Elkhalifa, ook wel Oddisee, is een rapper en producer. Gedurende zijn opvoeding tussen Washington D.C. en Maryland werd hij getuige van onbetwistbare ongelijkheid. Als antwoord trekt Oddisee met zijn tracks nu overtuigend en openhartig de menselijke aard in twijfel, ondersteund door zijn productie waarmee hij elementen vanuit jazz, funk en go-go in een hiphop jasje steekt.

Elkhalifa heeft er daarbij voor gekozen om een minder bewandeld pad te nemen door zijn muziek compleet zelfstandig te produceren en uit te brengen. Een consistente stroming aan projecten, waarvan 'Odd Cure' uit 2020 de meest recente, zorgde voor internationale erkenning en miljoenen streams. Met nieuwe muziek en een wereldtour onderweg zorgt Oddisee ervoor dat de wereld hem niet zal vergeten.

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Oddisee
Oddisee

Oddisee

Your Grew Up

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on