Programma
Noah Slee banner

Noah Slee

Noah Slee

Tuesday 10 May 2022

Tuesday 10 May 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het (uitgestelde) concert van Noah Slee dat zou plaatsvinden op 10 mei 2022, is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is hier te vinden.


Tau Manakia, beter bekend als Noah Slee, is een in Nieuw-Zeeland geboren singer-songwriter met Tongaanse roots. Ooit was hij de voorman van de in Auckland ontstane reggae-funk groep Spacifix, maar op een gegeven moment besloot hij zijn muziek carrière te vervolgen in Berlijn. Hier begon hij samen te werken met verschillende artiesten en producers, waarna hij zijn solocarriere officieel begon met de release van zijn album 'Otherland' uit 2017. In 2019 bracht hij vervolgens zijn aansluitende EP 'TWICE' uit.

Mede door het bruisende en diverse Berlijnse kunstlandschap heeft Manakia in zijn muziek een smeltkroes van elektronische indie, alternatieve r&b en soul gevonden. Met zijn nieuwe alias Noah Slee kwam zo een nieuw geluid tot stand. Vibrant, smooth, laid-back en experimenteel. Een mix tussen vintage funk en modernere invloeden. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Noah Slee
Hqdefault 220309 141655

Noah Slee

Lips | A COLORS SHOW

Misschien vind je dit ook leuk:

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma