Programma
Rimon web

RIMON

RIMON

donderdag 3 maart 2022

donderdag 3 maart 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van RIMON in Tolhuistuin is verplaatst naar 8 juni 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Sinds haar knaldebuut in 2018 met 'Grace', heeft de in Eritrea geboren en in Amsterdam opgegroeide RIMON zich bewezen als één van de meest veelbelovende r&b stemmen. In zowel haar eerste singles als haar debuut-EP laat ze een boodschap van empowerment horen; aan zichzelf, maar ook aan vrouwen wereldwijd. 

Nadat ze op 17-jarige leeftijd stopte met school om te reizen en muziek te maken met componist Samuel Kareem, begon ze samen met collectief ALLE$ haar muziek onafhankelijk uit te brengen. Hierna maakte RIMON snel naam in het buitenland waar ze miljoenen streams behaalde, optrad in heel Europa en Azië, werd gecoverd door i-D, BBC, Pitchfork, Vogue en Complex en miljoenen views behaalde tijdens haar eerste COLORS sessie.

Na het uitbrengen van haar tweede EP 'I shine, U shine' in 2020 nam RIMON de tijd om zich te focussen op haar meest conceptuele werk tot nu toe. 'Digital Tears' is het eerste project dat niet geschreven is vanuit emotie of ervaring, maar in plaats daarvan gefocust op één van de grootste maatschappelijke dilemma's van onze generatie.

Rimon haar eerste twee single's 'Grace' en 'Nighttime' zijn exclusief als vinyl uitgebracht onder Paradiso Vinyl Club. Deze is hier te bestellen.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • RIMON
RIMON

RIMON

Out Of My Way

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma