Programma
Nihiloxica live 3

Nihiloxica

Nihiloxica

zondag 24 oktober 2021

zondag 24 oktober 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:00

Dit is het verplaatste programma van 16 februari 2021. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum. Ook de locatie is aangepast: het concert zou eerder plaatsvinden in Paradiso Noord maar is verplaatst naar de kleine zaal van Paradiso.

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.


Het Anglo-Ugandese Nihiloxica laat horen hoe expressief, hypnotiserend en spannend muziek op basis van percussie kan klinken. Het sextet is een live percussieband, met Ugandese percussionisten, de Britse producer Spooky J en de mysterieuze ‘pq’ op analoge synths. Vanuit het koninkrijk van Buganda (Uganda) gebruikt en eert de band de traditionele en hypnotiserende ritmes en mixt deze met hedendaagse invloeden uit techno en underground dance. Het resultaat is donker, spannend en opzwepend. In juni 2020 verscheen hun debuutalbum 'Kaloli'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Nihiloxica
Nihiloxica - Live @ SEQUENCES

Nihiloxica - Live @ SEQUENCES

Nihiloxica - Kadodi (Official Music Video)

Nihiloxica - Kadodi (Official Music Video)

Nihiloxica - Black Kaveera

Nihiloxica - Black Kaveera (Official Music Video)

Ticket to the Tropics-pas 2020/2021

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2020 en 2021. 
Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 10 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2020. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma