NBE Jamaica 1 foto Peter Lodder kopiëren

Nederlands Blazers Ensemble - Jamaica

Nederlands Blazers Ensemble - Jamaica

11 May 2023

11 May 2023

Paradiso

Zaal open: 19:45, Hoofdprogramma: 20:30

Voor ’t eerst in haar geschiedenis is het Nederlands Blazers Ensemble op dit prachtige eiland - doordrenkt van de Reggaemuziek - geweest. De Blazers zijn door het binnenland getrokken om in de getto's van Kingston artiesten te zoeken, te vinden en samen muziek te maken: lokaal beroemde muzikanten en jonge opkomende talenten. Reggae, Ska en nog veel meer. Een aantal van deze ervaren en jonge helden gaat met het Nederlands Blazers Ensemble mee op tournee langs de Nederlandse podia. Tijdens de voorstelling wordt ook contact gemaakt met Jamaicaanse muzikanten, die vanaf het eiland geprojecteerd op een groot scherm live samenspelen met de Blazers op het podium. Je waant je even op Jamaica: bedwelmend, ontroerend en swingend.


Inleiding door Karel Michiels
Om 19:30 uur geeft journalist Karel Michiels een inleiding over Reggaemuziek in de Bovenzaal. Deuren van de Bovenzaal gaan open vanaf 19:15 uur. Let op: deuren van de Grote Zaal zijn dan nog niet geopend. 

Om drukte te voorkomen is aanmelden voor de inleiding via het aanmeldformulier verplicht (VOL = VOL).


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Nederlands Blazers Ensemble

Inleiding door Karel Michiels

Zaal open: 19:15 uur
Aanvang: 19:30 uur
Locatie: Bovenzaal

Aanmelding verplicht. VOL = VOL.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma