What's on
NBE Jamaica 1 foto Peter Lodder kopiëren

Nederlands Blazers Ensemble - Jamaica

Nederlands Blazers Ensemble - Jamaica

Thursday 11 May 2023

Thursday 11 May 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:45, Doors close: 19:45, Main programme: 20:30

  • Program is seated only

Voor ’t eerst in haar geschiedenis is het Nederlands Blazers Ensemble op dit prachtige eiland - doordrenkt van de Reggaemuziek - geweest. De Blazers zijn door het binnenland getrokken om in de getto's van Kingston artiesten te zoeken, te vinden en samen muziek te maken: lokaal beroemde muzikanten en jonge opkomende talenten. Reggae, Ska en nog veel meer. Een aantal van deze ervaren en jonge helden gaat met het Nederlands Blazers Ensemble mee op tournee langs de Nederlandse podia. Tijdens de voorstelling wordt ook contact gemaakt met Jamaicaanse muzikanten, die vanaf het eiland geprojecteerd op een groot scherm live samenspelen met de Blazers op het podium. Je waant je even op Jamaica: bedwelmend, ontroerend en swingend.


Inleiding door Karel Michiels
Om 19:30 uur geeft journalist Karel Michiels een inleiding over Reggaemuziek in de Bovenzaal. Deuren van de Bovenzaal gaan open vanaf 19:15 uur. Let op: deuren van de Grote Zaal zijn dan nog niet geopend. 

Om drukte te voorkomen is aanmelden voor de inleiding via het aanmeldformulier verplicht (VOL = VOL).


View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Nederlands Blazers Ensemble

Inleiding door Karel Michiels

Zaal open: 19:15 uur
Aanvang: 19:30 uur
Locatie: Bovenzaal

Aanmelding verplicht. VOL = VOL.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on