Mooneye 1

Mooneye

Mooneye

19 mrt 2021

19 mrt 2021

Paradiso

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Mooneye is verplaatst naar 1 december 2021. Alle tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

e is het alter-ego van de Vlaamse singer-songwriter Michiel Libberecht en maakt een mix van pop, rock en folk met invloeden van Americana. Begin 2018 debuteerde hij met zijn zelfgetitelde 'Mooneye EP', waarmee hij destijds gerenommeerde muziekwedstrijd van Studio Brussel 'De Nieuwe Lichting' won. Het afgelopen jaar dook Libberecht de studio in met topproducers Pieterjan Maertens (bekend van zijn werk met Tamino) en Jo Francken (Het Zesde Metaal, Admiral Freebee) om vervolg te geven aan deze eerste, succesvolle EP. Het resultaat daarvan gaat begin 2021 het levenslicht zien. Het eerste nummer genaamd 'Bright Lights' is nu al te beluisteren via Spotify.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Bovenzaal

  • Mooneye
Mooneye - Bright Lights

Mooneye

Bright Lights

Op 19 maart 2021 geeft indieband Mooneye een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Mooneye

Thinking About Leaving

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma