Programma
MOONCHILD LR

Moonchild + Charlie Burg

Moonchild + Charlie Burg

donderdag 13 februari 2020

donderdag 13 februari 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:45

MOONCHILD bestaat uit de drie jonge multi-instrumentalisten Amber Navran, Andris Mattson en Max Bryk, die elkaar tegen het lijf liepen op het conservatorium in Los Angeles. In 2012 bracht de groep hun debuutalbum ‘Be Free’ uit. Het album werd destijds meteen goed ontvangen door o.a. de gerenommeerde radiozender NPR Music en leverde het drietal miljoenen Spotify- en YouTube-streams op. De afgelopen jaren heeft de band zich verder ontwikkeld, zoals te horen is op hun laatste album ‘Little Ghost’, die in september het levenslicht zag. In februari 2020 komt het trio terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso Noord.

Support act: Charlie Burg

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Moonchild
  • Charlie Burg

VIP Meet & Greet pakket

Voor het concert van Moonchild in Paradiso Noord zijn een gelimiteerd aantal VIP Meet & Greet-pakketten verkrijgbaar. Een VIP Meet & Greet pakket kost in €50,00 en houdt in:

  • Een entreeticket voor het concert.
  • Early Entry - je mag eerder naar binnen dan de rest van het publiek.
  • Je mag een exclusieve Q&A-sessie bijwonen met Moonchild.
  • Je ontvangt een exclusieve, gesigneerde poster van de band.
  • Je ontvangt een exclusief VIP merchandise item
  • Je ontvangt een VIP Meet & Greet laminate
MOONCHILD - The List

MOONCHILD

The List

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma