Programma
Jo Hi Gospel Sessions 001 1

Michelle David & the Gospel Sessions presents Sunday Service

Michelle David & the Gospel Sessions presents Sunday Service

zondag 14 juni 2020

zondag 14 juni 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 10:30, Hoofdprogramma: 11:00

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Michelle David & The Gospel Sessions presenteert Sunday Service, een terugkerende zondagsdienst via livestream vanuit Paradiso. Een verkwikkend programma voor het welzijn van de (muzikale) geest. 

Michelle David & The Gospel Sessions heeft al menig festival, popzaal en kerk in Nederland bekeerd met zinderende liveshows rondom de releases van vier bejubelde The Gospel Sessions-albums. De band heeft hun muziek 'Rhythm & Gospel' gedoopt: een unieke interpretatie van gospel die volledig tot wasdom komt in combinatie met invloeden van soul, blues, jazz en afrobeat.

Houd deze pagina op onze website in de gaten voor meer livestreams of kijk optredens die al zijn geweest terug.

===========

Belangrijk: dit programma wordt live opgenomen en uitgezonden op Facebook, Youtube en Twitch. Het aanwezige publiek kan tijdens die opnames ook in beeld gebracht worden. Ook wordt het publiek verzocht stil te zijn tijdens de uitzending.

Voor dit programma zijn slechts 30 tickets beschikbaar. Tickets zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 tickets per persoon. Een Paradiso lidmaatschap is niet nodig. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Michelle David & The Gospel Sessions
Jo Hi Gospel Sessions 010

Michelle David & The Gospel Sessions - Sunday Service - 14 juni

Vanuit de grote zaal van Paradiso voor een klein publiek

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200604 160143

Michelle David & The Gospel Sessions - Sunday Service - 24 mei

Vanuit de grote zaal van Paradiso

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Van het Sugar Mountain Blog:

Onderstaand interview met Michelle David was in het kader van de allereerste Sunday Service vorige maand met gasten Dolf Jansen en Tim Knol, maar geeft goed aan wat er te verwachten valt bij zo'n sessie.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma