Programma
Max Cooper Press shot 1 credit endabowe

Max Cooper Live A/V

Max Cooper Live A/V

vrijdag 8 april 2022

vrijdag 8 april 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:30

De Noord-Ierse producer Max Cooper maakt hypnotiserende electronica die net zo goed tot zijn recht komt op de dansvloer als bij een intiem concert. Al 15 jaar slaat de muzikant een brug tussen elektronische muziek en audiovisuele kunst: in liveshows, installaties, performances en video's gaat hij met wetenschappelijke precisie te werk om zijn uitgesponnen producties nog meer kracht en emotie bij te zetten. 

Op 25 maart 2022 verschijnt 'Unspoken Words' op Max Coopers eigen label Mesh. Zijn zesde studio-album is een persoonlijk en rauw verhaal over menszijn en escapisme, visueel bijgestaan door 13 korte films. Op 8 april 2022 komt de plaat tot leven in een immersieve audiovisuele liveshow in de Grote Zaal van Paradiso.

Support: Applescal

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Max Cooper
  • Applescal

Afterparty

Op vrijdag 8 april sluit Max Cooper zijn audiovisuele liveshow af met een officiële afterparty en dj set in de Grote Zaal. De avond wordt ingeleid door een set van Atomnation labelbaas Applescal.

Kaartkopers van de liveshow kunnen gratis blijven voor deze afterparty en hoeven geen los ticket meer te kopen. Er zijn ook losse afterparty tickets beschikbaar voor €15.

Max Cooper - Everything

Max Cooper

Everything

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma