Programma
Colin Benders

Colin Benders _rhizome

Colin Benders _rhizome

zaterdag 14 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

In Parallel

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

_rhizome is het nieuwste audiovisuele project van modulaire synthesist Colin Benders en kunstenaar Boris Acket. In dit nieuwe avontuur onderzoeken de twee de relatie tussen muziek, ruimte, systeem, licht, beweging en dans. De term rhizome staat voor een systeem met geen duidelijk begin of eind: eindeloze iteraties op het podium, waarbij niemand weet wat er precies gaat gebeuren.

In het eerste deel van het project, part 1, staat experiment centraal. Tijdens deze show staat nog niet de volledige installatie op het podium: iedere keer wordt 1 module van de scenografie getest.

Bekijk evenement op Facebook
Hqdefault 220222 170833

Colin Benders

Mysteryland 2020 | Live Modular Techno Set

Route naar Parallel

Parallel is gevestigd op Buiksloterweg 5C in Amsterdam-Noord, aan de achterzijde van Tolhuistuin. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis pont naar de overkant (Buiksloterweg). Na het oversteken van het IJ sla je direct linksaf en steek je de Volewijckbrug over. Sla vervolgens rechtsaf en loop door tot aan het Overhoeksplein. Aan de rechterzijde vind je de Galgenveldbrug: steek deze over en je vindt de ingang van Parallel aan de andere kant.

Paradiso Programme

Programma