Programma
87371700 10158436577703338 1741841076567670784 o

Matteo Myderwyk ligconcert

Matteo Myderwyk ligconcert

zondag 28 juni 2020

zondag 28 juni 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

Nederlands:
Het concert van Matteo Myderwyk op 28 juni 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 31 augustus 2020. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Matteo Myderwyk concert on June 28 2020 is postponed to August 31 2020. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

Matteo Myderwyk
Matteo Myderwyk is een Amsterdamse klassiek geschoolde pianist en componist. Na te zijn afgestudeerd aan het Conservatorium bracht hij in 2017 zijn deels geïmproviseerde debuutplaat ‘To Move’ uit op het gerenommeerde label Excelsior. Op het album is een vernieuwend neoklassiek geluid te horen, met invloeden van pop, jazz, elektronische muziek en het werk van componisten als Nils Frahm, Ólafur Arnalds en Max Richter. De virtuoze Myderwyk kleurt graag buiten de lijntjes en schuwt het experiment niet: zo was de veelzijdige muzikant onlangs te zien op popfestivals als Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open, speelt hij in nachtclubs als De School, maar geeft hij ook concerten in traditionelere concertzalen. Op zondag 28 juni geeft hij een bijzonder ligconcert in de prachtige grote zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Matteo Myderwyk

Ligconcert in Grote Zaal van Paradiso

Het ligconcert van Matteo Myderwyk vindt plaats in de Grote Zaal van Paradiso. We raden je aan om zelf een kussen, zitzak of matje mee te nemen naar het concert, deze zijn helaas niet te huur of te leen bij Paradiso.

Matteo Myderwyk - Live op Super-Sonic Jazz Festival

Matteo Myderwyk

Live op Super-Sonic Jazz Festival

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma