Programma
Mamas Gun website

Mamas Gun + Joel Sarakula

Mamas Gun + Joel Sarakula

vrijdag 1 oktober 2021

vrijdag 1 oktober 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

NL: Dit is het verplaatste programma van 8 mei 2020, 3 september 2020 en 18 maart 2021. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum in oktober 2021.

ENG: This is the postponed event of May 8th, 2020, September 3rd, 2020 and March 18th, 2021. Tickets bought for the original date are valid for this new date in October 2021.

-

Mamas Gun is een vijfkoppige band onder leiding van zanger, componist en producer Andy Platts, ook bekend van zijn andere project Young Gun Silver Fox. Samen met toetsenist Dave 'eighties' Oliver, gitarist Terry 'Spiller' Lewis, bassist Cameron 'the Mounty' Dawson en drummer Chris Boot creëert de bandleider blue-eyed soul van de bovenste plank. Het album 'Golden Days' is het meest recente werk van de Londenaren. Een must voor iedereen die artiesten als The Isley Brothers, Curtis Mayfield, Jamie Lidell of Stevie Wonder hoog heeft zitten. Momenteel werken de leden van Mamas Gun aan nieuw materiaal, waarvan de eerste resultaten binnenkort te beluisteren zijn.


Support: Joel Sarakula

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Mamas Gun
  • Joel Sarakula
Op vrijdag 1 oktober 2021 geeft Mamas Gun een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Mamas Gun

This Is The Day

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op vrijdag 1 oktober 2021 geeft Mamas Gun een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Mamas Gun

You Make My Life A Better Place

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma