Programma
Stef Morrison Web

Steffen Morrison

Steffen Morrison

donderdag 9 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

De Amsterdamse zanger met Surinaamse roots Steffen Morrison brengt met zijn muziek het oude soulgeluid uit de hoogtijdagen van Motown en Stax weer tot leven. Geïnspireerd door artiesten als James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye tot de harmonieuze sound van The Crystals, maar ook zeker door de rock van de Rolling Stones en de teksten van Lou Reed, geeft Steffen Morrison een geheel eigentijdse en persoonlijke draai aan classic soul, zonder hierbij ouderwets te klinken.

Morrison werd in 2014 bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland. Één decennia, twee studio-albums en een documentaire verder, brengt Steffen in maart 2024 zijn nieuwe album ‘Self-made’ uit. Het album belooft zijn meest persoonlijke werk tot nu toe te worden, waarvan de singles ‘Stand Up’ en ‘Days of Confusion’ al eerder verschenen. 

Line-up

Club

  • Steffen Morrison
Steffen Morrison

Steffen Morrison

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma