Programma
Mac demarco fb

Mac DeMarco + Montero, Tim Koh

Mac DeMarco + Montero, Tim Koh

Thursday 30 November 2017

Thursday 30 November 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:15, Hoofdprogramma: 21:00

Maiximaal 2 kaarten per persoon

De ultieme slacker Mac DeMarco staat bekend om zijn nonchalante, maar pakkende gitaarrockliedjes en zijn onstuimige optredens waar de rock ’n roll van af spat. DeMarco brak in 2014 bij het grote publiek door met zijn tweede album 'Salad Days'. Die doorbraak heeft weinig invloed op zijn muziek, want in 2015 levert hij met 'Another One' weer een typische blue wave plaat af. Op 5 mei verschijnt zijn nieuwe album 'This Old Dog'. Deze langspeler is opgenomen in een tijd waarin Mac verhuisde van het New Yorkse Queens naar Los Angeles. Ook gebruikte de geboren Canadees veel meer de akoestische gitaar voor dit album. Daarover zegt hij het volgende: "“This is my acoustic album, but it’s not really an acoustic album at all. That’s just what it feels like, mostly. I’m Italian, so I guess this is an Italian rock record.”

Montero speelt om 20.00 uur en Tim Koh (bassist van Ariel Pink) start om 19.15 uur. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Mac Demarco
  • Tim Koh
  • Montero

Afterparty Mac DeMarco

Na het concert van Mac DeMarco kun je in de grote zaal gaat het feest direct door met een afterparty. Tot 05.00 uur 's ochtends kun je blijven dansen op de muziek van de Noodlanding dj's.

Level

On The Level

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma