M Lucky

M. Lucky

M. Lucky

6 feb 2023

6 feb 2023

Paradiso

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl

Via poëtische popsongs probeert muzikant M. Lucky romantiek te vinden in de alledaagse werkelijkheid. In haar ‘millennial anthems’ bezweert ze de scherpe randjes terwijl het leven als een tragische komedie voorbij dendert. Samen met bandleden van Weval, EUT, Personal Trainer & Jungle By Night brengt M. Lucky een rokerige show met scherpe randjes waarin echo’s van de jaren ‘70 doorklinken. Haar debuutalbum 'Gentlewoman' met de nummers 'Champagne Apocalypse' en 'I Hope I Die Before You' verscheen in december 2022.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Kelder

  • M. Lucky

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de Webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Op maandag 6 februari staat M. Lucky in de Kelder van Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets.

M. Lucky

No Crumbs in Bed

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma