Programma
Loveisall Socials2

Love Is All

Love Is All

zondag 9 april 2023

zondag 9 april 2023

In Paradiso - Grote Zaal, Kelder

Zaal open: 23:30, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:30

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

‘Love Is All’ is de genre blending clubnacht van twee iconische dj’s: Joost van Bellen en St. Paul. Samen met topperformers en videokunstenaars zetten de twee een show neer waarbij het moeilijk is om stil te blijven staan. Verwacht een extatische mix van rave, synthpop, house en disco met hier en daar dan toch een feelgood klassieker. Zonder regels, maar met een duidelijke boodschap: Love Is All.

Joost van Bellen

Joost heeft een grote liefde voor baanbrekend uitgaan en het verheffen van clubcultuur. Hij heeft stad en land afgereisd en draaide van Manhattan tot het Rijksmuseum. In Amsterdam staat hij vooral bekend als een van de iconische dj’s die de RoXY tot een van de grootste discotheken in het Nederlandse nachtleven heeft gemaakt.  

St. Paul

Met een eigen podium op Best Kept Secret en één van de langstlopende dansavonden op zijn naam is dj St. Paul voor heel veel liefhebbers de pop- en indiekoning van het Nederlandse nachtleven. Afgelopen zomer was hij zelfs het officiële voorprogramma van Tame Impala in AFAS Live.

Drama!
In de Kelder vind je Drama!: hysterische meeschreeuwhits en ellendige guilty pleasure classics van dj's Wannabeastar en Heisa Jynx, en live beelden van vj Glitterende Eenhoorn.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Joost van Bellen
  • St. Paul

Kelder

  • WANNABEASTAR
  • Heisa Jynx
Joost van Bellen

Joost van Bellen

VPRO ON STAGE

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma