What's on
Loveisall Socials2

Love Is All

Love Is All

Sunday 9 April 2023

Sunday 9 April 2023

In Paradiso - Main Hall, Basement

Doors: 23:30, Doors close: 05:00, Main programme: 23:30

  • Access 18 years and over only

‘Love Is All’ is de genre blending clubnacht van twee iconische dj’s: Joost van Bellen en St. Paul. Samen met topperformers en videokunstenaars zetten de twee een show neer waarbij het moeilijk is om stil te blijven staan. Verwacht een extatische mix van rave, synthpop, house en disco met hier en daar dan toch een feelgood klassieker. Zonder regels, maar met een duidelijke boodschap: Love Is All.

Joost van Bellen

Joost heeft een grote liefde voor baanbrekend uitgaan en het verheffen van clubcultuur. Hij heeft stad en land afgereisd en draaide van Manhattan tot het Rijksmuseum. In Amsterdam staat hij vooral bekend als een van de iconische dj’s die de RoXY tot een van de grootste discotheken in het Nederlandse nachtleven heeft gemaakt.  

St. Paul

Met een eigen podium op Best Kept Secret en één van de langstlopende dansavonden op zijn naam is dj St. Paul voor heel veel liefhebbers de pop- en indiekoning van het Nederlandse nachtleven. Afgelopen zomer was hij zelfs het officiële voorprogramma van Tame Impala in AFAS Live.

Drama!
In de Kelder vind je Drama!: hysterische meeschreeuwhits en ellendige guilty pleasure classics van dj's Wannabeastar en Heisa Jynx, en live beelden van vj Glitterende Eenhoorn.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Joost van Bellen
  • St. Paul

Basement

  • WANNABEASTAR
  • Heisa Jynx
Joost van Bellen

Joost van Bellen

VPRO ON STAGE

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on