Los Lobos

Los Lobos + LaBomba

Los Lobos + LaBomba

zondag 16 mei 2021

zondag 16 mei 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Dit concert is verplaatst naar 31 maart 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie.
ENG: This concert is postponed to March 31st, 2022. Tickets remain valid for the new date. Ticket buyers will receive an email with more information. 

De Grammy Award winnende band Los Lobos maakt een dansbare mix van Tex-Mex, rock 'n roll, country- en folkmuziek. Oorspronkelijk ontstaan in 1973 als bruiloftsband, maar door heel veel optredens als voorprogramma van onder andere Bob Dylan en The Grateful Dead, - en natuurlijk het onmogelijk uit je hoofd te krijgen ‘La Bamba’ inmiddels een band van belang. In totaal heeft Los Lobos 19 studioalbums uitgebracht met nummers in zowel het Engels als het Spaans. Naar eigen zeggen maken de heren muziek die kan gezien worden als de belichaming van de Verenigde Staten als culturele smeltkroes.

Voorprogramma: LaBomba

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Los Lobos
  • LaBomba

Van het Sugar Mountain blog

Op zondag 16 mei treedt de Amerikaanse rockband Los Lobos op in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Los Lobos

Op zondag 16 mei treedt de Amerikaanse rockband Los Lobos op in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Los Lobos

Don't Worry Baby

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma