1600 Lonnie Holley

Lonnie Holley + Christopher Paul Stelling

Lonnie Holley + Christopher Paul Stelling

maandag 6 mei 2019

maandag 6 mei 2019

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen

Dit concert is verplaatst van Zonnehuis naar Paradiso Noord (Tuinzaal). Tickets gekocht voor de oorspronkelijke locatie, blijven geldig voor de nieuwe locatie. 

De 68-jarige kunstenaar Lonnie Holley is opgegroeid in een gezin met maar liefst 27 kinderen. Hij is onder andere schrijver, beeldhouwer, poëet en performancekunstenaar. Pas op zijn zestigste begon hij aan zijn muzikale carrière. Zijn sound is onmogelijk in een hokje te plaatsen. Het is een mix van psychedelische jazz, rauwe soul, funk, ambient en spoken word. Je moet het luisteren om het te begrijpen. Ook op zijn nieuwe album MITH worden we overladen met diverse genres en dubbele vocale lagen. De teksten van de nummers snijden onderwerpen aan als racisme, politiek en de staat van het land. Het album bestaat uit 10 nummers, waaronder samenwerkingen met 'Laraaji', jazz duo 'Nelson Patton', producer 'Richard Swift' en saxofonist 'Sam Gendel'. Een unieke luisterervaring.

Voorprogramma: Christopher Paul Stelling

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Lonnie Holley
  • Christopher Paul Stelling
Hqdefault 181217 154044

I Woke Up

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma