Programma
Lil Tracy mb

Locatie gewijzigd

Lil Tracy x Brennan Savage

Lil Tracy x Brennan Savage

dinsdag 23 april

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 20,00

Inclusief daglidmaatschap

Inclusief daglidmaatschap

Let op: de tijden zijn gewijzigd. De deuren gaan nu om 18:00 open. Ticketkopers ontvangen een e-mail.

Het concert van Lil Tracy x Brennan Savage is verplaatst van Tolhuistuin naar Paradiso. Het tijdstip is niet gewijzigd. Reeds gekochte tickets blijven geldig, je hoeft hiervoor niets te doen. Ticketkopers ontvangen een e-mail met alle details. 

Voor algemene informatie over locatiewijzigingen, zie deze pagina: www.paradi.so/Ticketinfo.

Jazz Butler is al jaren een vernieuwer binnen alternatieve hiphop. Butler is het best bekend als Lil Tracy, maar hij heeft ook bekendheid verworven als Yung Bruh, Souljawitch, Tracy Minajj en anderen. Als voormalig lid van Thraxxhouse en bij GothBoiClique is Tracy bekend geworden om zijn vermogen om trap te versmelten met emo, punk en alternatieve muziek.

Als zoon van Ishmael Butler (Digable Planets, Shabazz Palaces) en Coko Clemons (SWV) werd Tracy al op jonge leeftijd blootgesteld aan hiphop. Hij groeide voornamelijk op in Virginia Beach, maar zijn carrière begon pas echt van de grond te komen toen hij naar LA verhuisde. In die tijd werkte hij uitgebreid samen met wijlen Lil Peep en als duo brachten de twee verschillende hitsingles uit, evenals hun gezamenlijke EP's ‘Castles’ en ‘Castles II’. Met een brede discografie die teruggaat tot 2013 heeft Tracy talloze soloprojecten uitgebracht ‘Sinner’, ‘XOXO’, ‘Designer Talk 2’ en zijn meest recente project ‘Saturn Child’.

Support: Drippin So Pretty

Time table
19:15 - 19:30
Nedarb DJ set
19:30 - 19:55 Drippin So Pretty
20:00 - 20:35 Brennan Sagave
20:35 - 20:50 Nedarb DJ set
21:00 - 22:00 Lil Tracy


Line-up

Grote Zaal

  • Lil Tracy
  • Brennan Savage
  • Drippin So Pretty
Lil Tracy

Lil Tracy

Beautiful Nightmare

Lil Tracy op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma