Programma
Leafs 2019

Leafs

Leafs

zondag 4 oktober 2020

zondag 4 oktober 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Nederlands:
Het concert van Leafs op 4 oktober 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 3 oktober 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Leafs concert on October 4 2020 is postponed to October 3 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

==

Leafs is de jongste telg van de Noah’s Ark familie - en geheel terecht. De jonge superster vertolkte rollen in goedbekeken series, heeft flink wat hit-nummers en twee sterke EP's op zijn naam. Met zijn 18-jarige leeftijd staat hij ook nog eens aan de voet van zijn carrière. De video ‘Race’ was voor Noah’s Ark de aanleiding om met Leafs in zee te gaan. Tegelijkertijd werd ook producer Ramiks onder de arm genomen, wat een vruchtbare samenwerking en vriendschap opleverde.

Eind september 2019 bracht Leafs zijn single ‘TOKIO’ uit, wat een opmaat was naar zijn debuutalbum. Hij is voor zijn album en de gelijknamige track naar zijn favoriete stad Tokio gereisd. Zijn album, 'Sensei', kwam kortgeleden uit, maar is nu al een succes. Tel daar nog een ijzersterke 101Barz-sessie bij op en het plaatje is compleet. In 2020 wil de Almeerse rapper zich focussen op een Engelstalige plaat, dat ongetwijfeld een nieuwe draai zal geven aan zijn succes.

Voorprogramma: DØS

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Leafs
  • DØS
Leafs - Tokio

Leafs

Tokio

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma