Programma
Leafs 2019

Leafs

Leafs

zondag 3 oktober 2021

zondag 3 oktober 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

NL: Dit is het verplaatste concert van 4 maart en 4 oktober 2020. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

ENG: This is the postponed event of March 4 and Oktober 4 2020. Tickets bought for the original date are valid for this date.

==

Leafs is de jongste telg van de Noah’s Ark familie - en geheel terecht. De jonge superster vertolkte rollen in goedbekeken series, heeft flink wat hit-nummers en twee sterke EP's op zijn naam. Met zijn 18-jarige leeftijd staat hij ook nog eens aan de voet van zijn carrière. De video ‘Race’ was voor Noah’s Ark de aanleiding om met Leafs in zee te gaan. Tegelijkertijd werd ook producer Ramiks onder de arm genomen, wat een vruchtbare samenwerking en vriendschap opleverde.

Eind september 2019 bracht Leafs zijn single ‘TOKIO’ uit, wat een opmaat was naar zijn debuutalbum. Hij is voor zijn album en de gelijknamige track naar zijn favoriete stad Tokio gereisd. Zijn album, 'Sensei', kwam kortgeleden uit, maar is nu al een succes. Tel daar nog een ijzersterke 101Barz-sessie bij op en het plaatje is compleet. In 2020 wil de Almeerse rapper zich focussen op een Engelstalige plaat, dat ongetwijfeld een nieuwe draai zal geven aan zijn succes.

Voorprogramma: DØS

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Leafs
  • DØS
Leafs - Hoodstars

Leafs

Hoodstars

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma