Programma
Carousel Post Cover website

Kruder & Dorfmeister

Kruder & Dorfmeister

Tuesday 31 October 2023

Tuesday 31 October 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Het Oostenrijkse downtempo triphop- en drum 'n' bass-duo Kruder & Dorfmeister viert hun 30-jarig bestaan in Paradiso. In het begin van de jaren 90 brachten ze hun debuut-EP ‘G-Stoned’ uit en maakten ze talloze remixen voor artiesten als Depeche Mode, Madonna en Bomb the Bass. Vervolgens brachten ze het album ‘The K&D Sessions’ uit, dat wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Het duo experimenteerde in het begin van hun carrière al met visuals tijdens hun dj-sets, iets wat in die tijd nog niet gebruikelijk was. Verwacht ook tijdens deze liveshow een meeslepende, audiovisuele ervaring.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Kruder & Dorfmeister
Kruder & Dorfmeister Radio Gaga/Still

Kruder & Dorfmeister

Radio Gaga/Still

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma