Carousel Post Cover website

Kruder & Dorfmeister

Kruder & Dorfmeister

dinsdag 31 oktober

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 39,00

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Het Oostenrijkse downtempo triphop- en drum 'n' bass-duo Kruder & Dorfmeister viert hun 30-jarig bestaan in Paradiso. In het begin van de jaren 90 brachten ze hun debuut-EP ‘G-Stoned’ uit en maakten ze talloze remixen voor artiesten als Depeche Mode, Madonna en Bomb the Bass. Vervolgens brachten ze het album ‘The K&D Sessions’ uit, dat wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Het duo experimenteerde in het begin van hun carrière al met visuals tijdens hun dj-sets, iets wat in die tijd nog niet gebruikelijk was. Verwacht ook tijdens deze liveshow een meeslepende, audiovisuele ervaring.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Kruder & Dorfmeister
Kruder & Dorfmeister Radio Gaga/Still

Kruder & Dorfmeister

Radio Gaga/Still

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma