Kikagaku

Kikagaku Moyo

Kikagaku Moyo

zaterdag 28 augustus 2021

zaterdag 28 augustus 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is van een seated concert zonder test omgevormd tot een concert met seated concert met test. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Belangrijk: het is bij dit programma verplicht om naast een geldig ticket, dus ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Dit kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag. In geval van het laatste kunnen bezoekers een gratis testafspraak inplannen via testenvoortoegang.org. Dit kan een testlocatie dichtbij jouw woonadres zijn. Na afname van de test ontvang je binnen een uur de uitslag en op vertoon van een negatieve testbewijs krijg je vervolgens toegang tot de zaal. Je test mag maximaal 24 uur oud zijn.

  • Programma met zitplaatsen
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Kikagaku Moyo werd opgericht door Go Kurosawa en Tomo Katsurada in de zomer van 2012 in Tokio, Japan. De twee omschrijven hun band, die live op het podium uit vijf bandleden bestaat, als een vrije muziekgroep. Door oneindig te jammen weten deze langharige Japanners uitgesponnen, psychedelische composities met ambient-klanken te maken. Dit jaar kwam het vijfde studioalbum met de geweldige titel 'Deep Fried Grandeur' uit. Het is een samenwerking met Ryley Walker, telt twee nummers en bevat 36 minuten van het hiervoor omschreven geluid. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Kikagaku Moyo
Hqdefault 210611 160018

Kikagaku Moyo

Full Performance KEXP

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma