Programma
Kandace Springs artwork

Kandace Springs

Kandace Springs

maandag 29 juni 2020

maandag 29 juni 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: het concert van Kandace Springs is verplaatst naar 20 november 2021. Alle tickets gekocht voor deze twee datums blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Please note: the Kandace Springs concert is moved to November 20, 2021. All tickets bought for the original two dates remain valid for the rescheduled date. All ticket buyers will receive an email with more information.


Kandace Springs:
Soul- en jazz-zangeres, songwriter en pianist Kandace Springs werd geboren in Nashville en groeide op in een muzikaal gezin. Ze breekt in 2014 door wanneer niemand minder dan Prince een video ziet waarin Springs een cover zingt van Sam Smith's 'Stay With Me'. Zonder twijfel nodigt de funklegende haar uit om met hem op te treden op Paisley Park. Haar meest recente album ‘Indigo’ zag in 2018 het levenslicht en daarop klinken haar funky sound en geweldige, diepe vocalen beter dan ooit tevoren. In 2021 komt de jonge zangeres, nadat het concert twee keer moest worden verplaatst vanwege de coronamaatregelen, terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso Noord.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Kandace Springs
Kandace Springs - Pearls

Kandace Springs

Pearls

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Kandace Springs - Live

Kandace Springs

Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma