Programma
Kandace Springs artwork

Kandace Springs

Kandace Springs

zaterdag 20 november 2021

zaterdag 20 november 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is verplaatst naar zaterdag 7 mei 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen een email met meer informatie.

Kandace Springs:

Soul- en jazz-zangeres, songwriter en pianist Kandace Springs werd geboren in Nashville en groeide op in een muzikaal gezin. Ze breekt in 2014 door wanneer niemand minder dan Prince een video ziet waarin Springs een cover zingt van Sam Smith's 'Stay With Me'. Zonder twijfel nodigt de funklegende haar uit om met hem op te treden op Paisley Park. Haar meest recente album ‘Indigo’ zag in 2018 het levenslicht en daarop klinken haar funky sound en geweldige, diepe vocalen beter dan ooit tevoren. In 2021 komt de jonge zangeres, nadat het concert twee keer moest worden verplaatst vanwege de coronamaatregelen, terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso Noord.

Line-up

Club

  • Kandace Springs
Kandace Springs - Live

Kandace Springs

Live

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma