Programma
86969598 10158413397753338 5234119396292558848 o

JoJo

JoJo

dinsdag 15 september 2020

dinsdag 15 september 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets te koop voor € 143,65*. Bekijk voor de inhoud van deze pakketten de informatie onderaan deze pagina.
  • Beperkt aantal tickets per persoon

Nederlands:
Het concert van JoJo op 15 september 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 26 september 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The JoJo concert on September 15 2020 is postponed to September 26 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

==

De Amerikaanse zangeres JoJo bewandelt een ongebruikelijk carrièrepad: ze brak in 2004 op slechts dertienjarige leeftijd door met de gigantische hit ‘’Leave (Get Out)’’. Ze schreef hiermee geschiedenis als de jongste persoon ooit met een nummer één-hit in de Amerikaanse Billboard-hitlijst. Met de release van haar tweede album ‘’The High Road’’ in 2006, samenwerkingen met onder andere Timbaland en tournees met Joe Jonas en Big Time Rush bewees de jonge popster uit Boston geen eendagsvlieg te zijn. Toch zat er iets niet helemaal lekker: JoJo stond onder sterke controle van de platenmaatschappij en kreeg niet de vrijheid om haar eigen stempel te drukken op haar muziek. Dat is nu – ruim 16 jaar later – totaal anders. Ze verliet haar label en bracht in 2016 haar derde album ‘’Mad Love’’ uit, waarop we kennis maken met de nieuwe JoJo. Op het album is een stijlvol en volwassen r&b-geluid te horen en werkt ze samen met sterren als Alessia Cara en Wiz Khalifa. In 2019 bracht JoJo wederom een aantal nieuwe tracks uit, waarop ze ook stijlen als soul en jazz verkent en samenwerkt met o.a. PJ Morton. Op 15 september komt JoJo terug naar Nederland voor een concert in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • JoJo

VIP tickets

Er zijn voor het concert van JoJo een beperkt aantal VIP tickets te koop. 

De inhoud van een VIP-pakket:

  • One ticket to the show 
  • Preshow acoustic performance
  • Q&A with JoJo
  • Exclusive signed lyric sheet from JoJo
  • One exclusive tour item
  • One JoJo commemorative VIP laminate
  • Early access entry into venue
  • Crowd free merch shopping

Een VIP ticket kost €137 (exclusief servicekosten en exclusief Paradiso lidmaatschap).

VIP tickets worden verkocht in opdracht van de artiest. Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en samenstelling van het VIP pakket.

JoJo - Sabotage

JoJo

Sabotage

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
JoJo - Joanna

JoJo

Joanna

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma