John Grant website 210527 110015

John Grant + Kaktus Einarsson

John Grant + Kaktus Einarsson

maandag 13 juni 2022

maandag 13 juni 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 22 april 2020, 7 december 2020 en 19 september 2021. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum. 

  • Programma met zitplaatsen

De Amerikaanse zanger en muzikant John Grant is in staat om met zijn diepe baritonstem en bijzondere bereik grote emoties op te roepen bij zijn luisteraars. In zijn seventies popnummers vol strijkers en synths belicht hij zijn depressie en drugsgebruik met prachtig gezongen teksten. Voorafgaand aan zijn solocarrière stond Grant een paar jaar aan kop van de countrypopband The Czars, daarna vertrok hij naar New York om te spelen met Midlake en The Flaming Lips.

Inmiddels is het alweer tien jaar geleden dat zijn eerste, veelgeprezen soloalbum ‘Queen Of Denmark’ uitkwam op het platenlabel Bella Union. Zijn aankomende reeks concerten staat deels in het teken van dit jubileum, maar is ook een vervolg op de succesvolle tournee rondom zijn goed ontvangen vierde album ‘Love Is Magic’ uit 2018. Tijdens zijn concert in Paradiso speelt Grant uitgeklede versies van zijn nummers, bijgestaan door pianist Chris Pemberton.

Support: Kaktus Einarsson

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • John Grant
  • Kaktus Einarsson
Op maandag 13 juni 2022 geeft John Grant een concert in Paradiso. Haal hier je tickets.

John Grant

GMF

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma