Programma
Joe buck

Joe Buck + Kathleen Regan

Joe Buck + Kathleen Regan

maandag 28 februari 2022

maandag 28 februari 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het uitgestelde concert van 17 november 2021. Eerder gekochte tickets blijven geldig.

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket te tonen.

Dat je geen geboren Amerikaan hoeft te zijn om prachtige country pop te maken, bewijst de Nederlandse singer-songwriter Joe Buck. De jonge Rock Academie-alumni, overigens niet te verwarren met de Amerikaanse muzikant met dezelfde naam van o.a. Legendary Shack Shakers, trok na zijn afstuderen naar Nashville om songs te schrijven voor zijn debuutalbum. Dat gaat hem voor de wind. Het gaat zelfs zó goed, dat zijn single ‘The Way You Take Time’ benoemd werd tot NPO Radio 2 Topsong en hij als eerste Nederlandse artiest ooit heeft opgetreden op CMA Fest, het grootste countrymuziekfestival van Amerika. Ook tourde hij door Europa met Kacey Musgraves en speelde hij in het voorprogramma van o.a. Duncan Laurence, Hunter Hayes, Maren Morris, Ilse DeLange en Dan+Shay. In het najaar van 2021 is hij te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers en in 2022 geeft hij een concert in Tolhuistuin.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Joe Buck
Joe Buck - Wat Als

Joe Buck

Wat Als

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Joe Buck - The Way You Take Time

Joe Buck

The Way You Take Time

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma