Programma
Japanese Breakfast

Japanese Breakfast

Japanese Breakfast

Saturday 19 March 2022

Saturday 19 March 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is verplaatst naar woensdag 26 oktober 2022 en naar Paradiso in plaats van Tolhuistuin. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum en locatie. Alle kaartkopers ontvangen van ons een e-mail met verdere informatie. 

Michelle Zauner was ooit gitarist en zangeres van indierockband Little Big League uit Phliadelphia totdat bij haar moeder kanker werd geconstateerd en ze terugging naar haar huis in Oregon. Terwijl ze bij haar moeder verbleef, poetste ze haar lo-fi nummers op onder de naam Japanese Breakfast. Na twee mooie en persoonlijke albums over het ziektebed en uiteindelijk verliezen van haar moeder, is daar nu de derde: 'Jubilee'. Een album waarop Zauner het leven durft te vieren door haar zinnen te zetten op maximale vreugde, verbeeldingskracht en opwinding. Met een rake combinatie tussen droomachtige indie en pop, aangevuld met triomfantelijke blazers en strijkers. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Japanese Breakfast
Op 19 maart 2022 geeft indiepopband Japanese Breakfast een optreden in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Japanese Breakfast

Be Sweet

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma