Programma
Nieuwe Persfoto

Jack and the Weatherman + Will and the People (Solo - Acoustic)

Jack and the Weatherman + Will and the People (Solo - Acoustic)

Thursday 26 January 2023

Thursday 26 January 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 13 september 2020, 18 april 2021 en 4 februari 2022. Tickets gekocht voor die data zijn ook geldig voor deze datum.

Jack and the Weatherman, oftewel Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman, zijn oude schoolvrienden van elkaar uit Emmen. Bij toeval liepen ze elkaar jaren later weer tegen het lijf in Haarlem en voilà, Jack and the Weatherman werd geboren. De muziek van het duo klinkt als vrolijke, zonnige folkpop, geïnspireerd door artiesten als Jason Mraz, Milky Chance en The Lumineers, maar vooral ook door het leven, de zon en de Haarlemse surfcultuur. In 2018 bracht Jack and the Weatherman hun debuutalbum ‘The Lucky Ones’ uit, die goed werd ontvangen in binnen- en buitenland en inmiddels miljoenen keren is gestreamd op Spotify. In 2023 bestaat de band alweer tien jaar en viert het duo dit met een concert in de Grote Zaal van Paradiso.

Support: Will and the People (solo & acoustic)

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jack and the Weatherman
  • Will And The People
Jack and the Weatherman - Closer

Jack and the Weatherman

Closer

Jack and the Weatherman - Live

Jack and the Weatherman

Live

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma