Programma
Hip Hop Forever

Hiphop Forever Battles 2023

Hiphop Forever Battles 2023

Sunday 27 August 2023

Sunday 27 August 2023

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal, Kelder

Zaal open: 17:30, Hoofdprogramma: 18:30

Free entrance for children up to 8 years. If you stay at Paradiso after the battle, you can attend the club night (if you leave Paradiso, you have to buy a ticket)

Dit programma is uitverkocht. Inschrijven voor de wachtlijst kan hier

Dit programma is onderdeel van internationaal hiphopdansfestival Summer Dance Forever. Het festival vindt op verschillende locaties plaats, waaronder Paradiso, en biedt een keur aan dansvoorstellingen, explosieve battles (hiphop, popping, locking, house and waacking), soulvolle clubnachten en workshops van internationale topdansers. Dit jaar wordt het festival gehouden van 22-28 augustus. 

Hiphop Forever is een danswedstrijd op het internationale festival Summer Dance Forever, waar de top 24 beste dansers ter wereld het tegen elkaar opnemen in deze hiphop dansstijl. 

Wie deze battle wil winnen, zal de drie juryleden moeten verslaan. Dit is wat Summer Dance Forever onderscheidt van alle andere dance battles in de wereld. Bij andere evenementen geven de juryleden hun oordeel vanaf een comfortabele afstand achter een bureau, maar bij Summer Dance Forever is niemand veilig! De juryleden zijn altijd grote internationale namen, maar zelfs dan winnen de juryleden niet altijd. De winnaar krijgt  eeuwige roem, wint prijzengeld en mag jureren op een volgende Summer Dance Forever battle. 

LINE-UP HIPHOP FOREVER BATTLES 2023:

Judges:
Icee
Jimmy Yudat
Salomon

DJ's:
Leroy Rey
Yugson

Hosts:
* John Agesilas
* JNM the Naked MC
* Lamine

MEEDOEN? 

De registraties en preselecties vinden plaats op vrijdag 26 augustus. Als je deel wilt nemen aan de battles, moet je je eerst plaatsen in de preselecties eerder op de dag. De top 24 beste dansers krijgen de kans om tegen elkaar te battelen in Paradiso, Amsterdam.  

Registratie voor deelnemende dansers: Vrijdag 25 augustus – 12.30
Start preselectie House: Vrijdag 25 augustus: 16:00

Minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.  

Line-up

Grote Zaal

  Bovenzaal

   Kelder

    Winnter 2022

    Winnter 2022

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma