Programma
LEAD Hiatus Kaiyote Credit Tre Koch

Hiatus Kaiyote - And We Go Gentle Tour + Clever Austin

Hiatus Kaiyote - And We Go Gentle Tour + Clever Austin

dinsdag 11 oktober 2022

dinsdag 11 oktober 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Hiatus Kaiyote is een eigenzinnig future-soul viertal uit Australië. De band brak in 2012 door met debuutalbum 'Tawk Tomahawk'. De plaat werd geprezen door onder andere Prince, Questlove, Erykah Badu, Animal Collective en Dirty Projectors en werd genomineerd voor een Grammy. Een tweede nominatie volgde in 2015 met opvolger 'Choose Your Weapon'. Dit jaar is de band terug met hun nieuwste release 'Mood Valiant', volgens Pitchfork hun beste tot nu toe: 'On their best album yet, Hiatus Kaiyote shine by building an architecture around these emotions, coming alive when they allow themselves to be more than just a great band'. 

Voorprogramma: Clever Austin
Clever Austin is de solo-artiestennaam van de Australische multi-instrumentalist Perrin Moss, die bekend werd als percussionist, producer en medeoprichter van Hiatus Kaiyote. Op 17-jarige leeftijd begon hij met het draaien, mixen en programmeren van zijn eigen beat tracks. Een paar jaar later verruilde hij de draaitafels voor een drumkit en stond hij aan de basis van de oprichting van Hiatus Kaiyote. In 2019 ging hij echter terug naar zijn roots en bracht hij onder de naam Clever Austin zijn goed ontvangen debuutalbum ‘Pareidolia’ uit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Hiatus Kaiyote
  • Clever Austin
Op dinsdag 11 oktober 2022 geeft Hiatus Kaiyote een concert in Paradiso. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Hiatus Kaiyote - Canopic Jar

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma