Programma
Hanson

Hanson - 25th Anniversary Tour + Lewis Watson

Hanson - 25th Anniversary Tour + Lewis Watson

vrijdag 2 juni 2017

vrijdag 2 juni 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De wilde haren zijn de meeste leden van Hanson letterlijk al een paar jaar verloren, maar de drie broers touren nog steeds rond en hebben de instrumenten geen moment aan de kant gelegd. De band bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met een jubileum-tour en album, beide onder de naam “Middle Of Everywhere”. Ike, Tay en Zac scoorde hun grootste hit in 1997 met ‘MMMBop’, welke op succesalbum ‘Middle Of Nowhere’ staat.  Twintig jaar na dat grote succes heeft de band 16 miljoen albums verkocht, zijn eigen beer MMMhops op de markt gebracht en organiseert het drietal een jaarlijks festival dat deze passies samenbrengt in thuisstad Tulsa: The Hop Jam Beer and Music Festival.

Na 25 jaar staat de vrolijke, soulvolle pop nog als een huis en kan het publiek rekenen op een energieke live-show waarin materiaal uit het hele oeuvre langskomt. Op de greatest hits-plaat ‘Middle Of Everywhere’ vinden we de hoogtepunten van de zes studio-albums van Hanson én de nieuwe track ‘I Was Born’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Hanson
  • Lewis Watson
Hanson

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma