Programma
Haevn web

Haevn

Haevn

donderdag 2 december 2021

donderdag 2 december 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van HAEVN is verplaatst naar maandag 27 juni 2022. Gekocht tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

NL: Dit is het verplaatste programma van 4 juni, 24 september 2020 en 6 mei 2021. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

ENG: This is the postponed event of June 4th, September 24th, 2020 and May 6th, 2021. Tickets bought for the original date are valid for this date.

Met hun eigenzinnige dreampop verovert HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van hun debuutplaat ‘Eyes Closed’, heeft HAEVN niet stilgezeten en volgde hun EP ‘Symphonic Tales’ dat werd opgenomen met een groot strijkorkest. Nu is het tijd voor nieuwe muziek. Tijdens hun Unfold Tour nemen ze je mee in hun volgende stap naar het tweede album en zul je worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun samensmelting vinden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • HAEVN
Op donderdag 2 december 2021 staat HAEVN in Paradiso, Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

HAEVN

Back In The Water

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma