Programma
Greyhounds

Greyhounds

Greyhounds

vrijdag 26 juni 2020

vrijdag 26 juni 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Dit programma is vanwege de huidige maatregelen tot nader order uitgesteld. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

The Greyhounds is een Amerikaans muzikanten trio uit Austin, Texas, opgericht eind jaren '90. De band bestaat uit toetsenist Anthony Farrell, gitarist Andrew Trube en Ed Miles op de drums. Hun unieke sound is een mix van R&B, soul, funk en country. De vele bijzondere liveshows hebben een trouwe schare fans opgeleverd. Ze traden destijds onder andere op met Susan Tedeschi en Derek Trucks. Album 'Cheyenne Valley Drive' is in drie dagen opgenomen, waarvoor oud materiaal wat nooit gebruikt is, tevoorschijn werd gehaald. De muziek is rechtstreeks op tape opgenomen, zoals vroeger veelvuldig werd gedaan. Op het album is sprake van speciale gastoptredens van enkele goede Tennessee-vrienden Dante Schwebel, Will Sexton, Amy LaVere en Art Edmaiston.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • The Greyhounds
Op 26 juni staat het soulvolle muzikantentrio The Greyhounds in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

The Greyhounds

Amazing

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma