Programma
Go_A

Go_A

Go_A

dinsdag 5 december 2023

dinsdag 5 december 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Go_A is een vierkoppige band die Oekraïense zang, elektronische beats, Afrikaanse drums en stevige gitaar combineert tot een explosieve mix. De band bestaat uit zangeres Kateryna Pavlenko, multi-instrumentalist & producer Taras Shevchenko, houtblazer & achtergrondzanger Ihor Didenchuk en gitarist Ivan Hryhoriak.

In 2020 won Go_A de nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival en vertegenwoordigde Oekraïne vanwege corona tweemaal: in 2020 met 'Solovey' en in 2021 met 'SHUM', die beide hitsingles bleken. Recent verscheen nieuwste single 'Rusalochki', verwijzend naar een wezen uit de Oekraïense mythologie. De videoclip van het nummer werd opgenomen in Kiev tijdens een raketaanval, wat de boodschap van het nummer - jezelf vinden in een wereld waar je je thuis bent kwijtgeraakt - een dubbele lading geeft.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Go_A
Go_A

Go_A

Rusalochki

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Meer Songfestivalacts

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma