Dadi freyr web

Daði Freyr - im doing a tour PART 2

Daði Freyr - im doing a tour PART 2

zondag 10 december

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 34,00

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, waarvoor je je hier kunt registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer gaan? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Daði Freyr werd geboren in de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Na een muziekopleiding te hebben voltooid in Berlijn, richtte hij in 2017 de band Gagnamagnið op. Hun vrolijke synthpoptrack ‘Think About Things’ werd in 2020 de officiële IJslandse inzending voor het Eurovisie Songfestival én bleek (inclusief bijbehorend dansje) een grote internethit tijdens de lockdown. Vanwege diezelfde lockdown kon die editie van het Songfestival geen doorgang vinden, maar gelukkig bleef Daði niet met lege handen achter: in 2021 mocht hij opnieuw IJsland vertegenwoordigen en eindigde hij als vierde.

Een aantal jaar later blijkt de no-nonsense feelgood electropop-act gelukkig geen eendagsvlieg: met meer dan 200 miljoen streams, een grote Europese tour en een drieluik aan nieuwe releases op de planken (waarvan 1/3 in maart verscheen) is het meer dan duidelijk dat hij nog maar net begonnen is.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Daði Freyr
Daði Freyr - Thank You

Daði Freyr - Thank You

Official Lyric Video

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma