Programma
FK TC Facebook VA Header 10920x1080px 01

FRITZ KALKBRENNER LIVE + GUNJAH

FRITZ KALKBRENNER LIVE + GUNJAH

donderdag 1 oktober 2020

donderdag 1 oktober 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:30, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 22:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Nederlands:
Het concert van Fritz Kalkbrenner op 1 oktober 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 13 oktober 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Fritz Kalkbrenner concert on October 1, 2020 is postponed to October 13, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

==

Fritz Kalkbrenner groeide op in de kille wijken van Oost-Berlijn en nam actief deel aan de anarchistische techno-chaos die direct na de val van de Berlijnse muur volgde, toen vrijheid (in het nachtcircuit) nieuw leven werd ingeblazen. De Duitser, niet te verwarren met zijn net zo muzikale broer Paul Kalkbrenner, laat een aangename mengeling horen van soulvolle housemuziek met een poprandje. Met de release van 2010 van zijn debuutalbum Here Today Gone Tomorrow, stond Fritz niet langer in de schaduw van zijn broer, maar zette hij zijn eigen soulvolle housenummers op de kaart. De melancholische, dansbare melodieën vormen de rode draad in zijn muziek en in op donderdag 1 oktober 2020 keert hij terug naar Paradiso met een gloednieuwe liveshow.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Fritz Kalkbrenner
Hqdefault 200311 113854

Fritz Kalkbrenner live @ Domaine de Chantilly for Cercle

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma