Programma
Fritz website

FRITZ KALKBRENNER LIVE - ADE + GUNJAH

FRITZ KALKBRENNER LIVE - ADE + GUNJAH

Wednesday 13 October 2021

Wednesday 13 October 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 22:45, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:45

Dit is het verplaatste programma van 13 maart en 1 oktober 2020. Tickets gekocht voor die twee data zijn ook geldig voor deze datum.

---

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Fritz Kalkbrenner groeide op in de kille wijken van Oost-Berlijn en nam actief deel aan de anarchistische techno-chaos die direct na de val van de Berlijnse muur volgde, toen vrijheid (in het nachtcircuit) nieuw leven werd ingeblazen. De Duitser, niet te verwarren met zijn net zo muzikale broer Paul Kalkbrenner, laat een aangename mengeling horen van soulvolle housemuziek met een poprandje. Met de release van 2010 van zijn debuutalbum Here Today Gone Tomorrow, stond Fritz niet langer in de schaduw van zijn broer, maar zette hij zijn eigen soulvolle housenummers op de kaart. De melancholische, dansbare melodieën vormen de rode draad in zijn muziek en in op 13 oktober 2021 keert hij terug naar Paradiso met een gloednieuwe liveshow.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Fritz Kalkbrenner
  • Gunjah
Fritz Kalkbrenner - live

Fritz Kalkbrenner

Live

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma