Programma
FEELS photo credit Shervin Lainez

FEELS + Manon Meurt

FEELS + Manon Meurt

woensdag 13 maart 2019

woensdag 13 maart 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:30

Met een debuutalbum op zak dat is geproduceerd door fuzz-icoon Ty Segall timmert FEELS hard aan de weg. De garagerockformatie uit Los Angeles bestaat uit onder andere uit Leana Geronimo (bekend van solo-project Raw Geronimo) en singer-songwriter Shannon Lay. Het eerste album van de band is vernoemd naar FEELS zelf en kwam in 2016 uit op Castle Face, het label van Oh Sees frontman John Dwyer. Nu staat de release van een tweede album gepland met weer een fijne mix van psych, punk, garage en fuzz. Post Earth verschijnt op 22 februari, precies op tijd voor de show in Paradiso. 

Voorprogramma: Manon Meurt
Het Tjechische Manon Meurt maakt sprankelende shoegaze met ingetogen zang, hypnotiserende baslijnen, stuwende drums en met de gitaren vol op reverb. Inspiratie haalt het viertal bij bands als My Bloody Valentine, Lush, Ride en Slowdive. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • FEELS
  • Manon Meurt
Op 13 maart speelt de garagerockband FEELS in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Car

Op 13 maart speelt de garagerockband FEELS in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Support: Manon Meurt

We Are

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma