Programma
1600x1250 facesontv

Faces on TV + Sofie Winterson

Faces on TV + Sofie Winterson

zaterdag 11 mei 2019

zaterdag 11 mei 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

In april 2018 verscheen het debuutalbum ‘Night Funeral’ van Faces On TV. Het is de samenvatting van 2017, een jaar uit het leven van Jasper Maekelberg. Een roerig jaar voor hem als persoon. En daar maakte hij muziek van. De plaat is donker maar niet dreigend. Emotioneel maar niet overdreven. Het is een warm en intiem album geworden. 

Muziekblad OOR schreef er de volgende lovende woorden over: "Hij zou zomaar de geschiedenis in kunnen gaan als de producer die hét geluid van 2020 gaat bepalen, want het is slechts een kwestie van tijd voor Britse en Amerikaanse wereldnamen zijn capaciteiten gaan ontdekken. In beperkte kring bepaalde Jasper Maekelberg de laatste jaren ook al het geluid van muziekminnend Vlaanderen en wat hij nu op zijn eigen debuutalbum als Faces On TV laat horen is wederom spraakmakend toonaangevend."

Alle instrumenten doet hij zelf; gitaar, piano of balafoon spelen, beats smeden, niets is hem te gek. Ook alle stemmen zijn de zijne. Het is allemaal Jasper Maekelberg, de onemanband die zich live vermenigvuldigt tot Faces On TV.

Voorprogramma: Sofie Winterson

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Faces on TV
  • Sofie Winterson
Hqdefault 181204 141414

Faces on TV

Love / Dead

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 181203 104131

Faces on TV

Suspicious

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma