Programma
E SIB Pack Shot 4000x4000 1 1024x1024

Eloise

Eloise

woensdag 26 januari 2022

woensdag 26 januari 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Het concert van Eloise in Paradiso is vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar dinsdag 10 mei 2022 in Tolhuistuin. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Eloise maakt sinds jonge leeftijd muziek. Haar moeder was dol op jazz en speelde thuis veel piano. Eloise leerde zelf gitaar spelen via YouTube en vond haar eerste fans door covers te plaatsen op Instagram. van covers op Instagram. Ze trok de aandacht van onder andere Bruno Major; met hem nam ze haar debuut EP 'This Thing Called Living' op. Hierna hebben ze samen drie jaar getoerd en waren ze onder andere te zien in Bitterzoet. Tijdens de eerste lockdown in 2020 schreef Eloise haar eerste album: 'Somewhere In-Between', een dromerige mengelmoes van indie, jazz en R&B. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Eloise
Op woensdag 26 januari 2022 geeft Eloise een concert in Paradiso. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Eloise - Hungover

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma