Olivia dean web

Olivia Dean - "MESSY TOUR !!!"

Olivia Dean - "MESSY TOUR !!!"

dinsdag 14 mei 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 28,00

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

- Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

- Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

- Let op: dit is een extra show. Er vindt tevens een concert van Olivia Dean plaats op 13 mei.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Bij de pakken neerzitten is niets voor de Britse Olivia Dean. Toen de pandemie roet in het eten gooide om live op te treden op festivals bedacht Dean iets anders. Ze start de 'From Me To You' tour en reist door het Verenigd Koninkrijk in een open truck om haar muziek te laten horen. Deze originele aanpak, en haar mix van jazz, soul, pop en r&b, zorgt ervoor dat haar debuutsingle 'Reason To Stay' in het oog springt bij een platenmaatschappij. Ondertussen zijn haar singles en EP's niet meer op twee handen te tellen, is haar debuutalbum 'Messy' uit en stond ze op verschillende festivals, waaronder afgelopen zomer op North Sea Jazz waar bezoekers de zaal niet meer binnen kwamen omdat de zaal anders te vol werd. Wij begrijpen wel waarom, Olivia Dean wil je niet namelijk niet missen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Olivia Dean
Olivia Dean - Messy

Olivia Dean - Messy

Olivia Dean - Messy

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma